Simbolika Magpie & Kuptimi

Jacob Morgan 18-08-2023
Jacob Morgan

Simbolizmi i Magpie & Kuptimi

A doni të thoni diçka në mënyrë elokuente? Dëshironi të shihni përtej sipërfaqes bukurinë e gjërave materiale? Magpie, si një Shpirt, Totem dhe Kafshë Fuqie, mund të ndihmojë! Magpie ju mëson se si të zotëroni artin e bindjes, duke ju treguar se si të shmangni sipërfaqësinë. Gërmoni thellë në simbolikën dhe kuptimin e Magpie për të zbuluar se si ky Udhëzues Shpirti i Kafshëve mund t'ju ndriçojë, ndihmojë dhe mbështesë!

  Simbolizmi Magpie & Kuptimi

  Maspies janë zogj simpatik plot ngjyra dhe muhabet. Ata kanë një fjalor të avancuar që i lejon ata të krijojnë një zhurmë të madhe kur flasin në grup. Fuqia dhe simbolika e komunikimit janë plotësisht nën kontrollin e Magpie, pasi ajo mund të mësojë edhe fjalë njerëzore.

  Vokalizimet e Magpie përfaqësojnë mënyrat krijuese në të cilat njerëzit mund të komunikojnë. Krijon një mësim bindës për të qenë të ndërgjegjshëm ndaj fjalëve që përdorni në ndërveprimet tuaja me të tjerët. Fjalët kanë fuqi të madhe. Muhabeti juaj mund të jetë i pafund, ose mund të mos i flisni bindjet tuaja shpesh sa duhet. Magpie ju ndihmon të gjeni një ekuilibër midis vetë-shprehjes dhe bisedave të kota.

  Me kalimin e kohës, Magpie ilustroi sjellje të adaptueshme, madje duke mësuar të jetoni me sukses nëpër qytete të mëdha. Edhe në mjediset urbane, të shohësh një Magpie është një ogur i fatit. Nëse keni pasur plane në pritje, të shihni një Magpie do të thotë që keni miratimin e Universit; tani eshtekoha për të ecur përpara.

  Në përralla dhe rima popullore, numri i Magpis që hasni ndryshon simbolikën e Zogjve. Për shembull, tetë Magpies parashikojnë një vonesë. Ju mund të dëshironi t'i lidhni gjërat, por projekti ka ende nevojë për rregullim. Nëntë Magpies sugjerojnë një dashuri të re që vjen në jetën tuaj, një festë, një fëmijë të ri, pasion ose arritje të lumturisë së qëndrueshme martesore.

  Shiko gjithashtu: Simbolika e Catbird & Kuptimi

  Disa kuptimi i Magpie është dualist; nga njëra anë, Magpie sjell fat, dashuri dhe prosperitet të qëndrueshëm. Nga ana tjetër, pamja e Zogut mund të nënkuptojë mashtrim dhe mashtrim. Këtu, Magpie ju kujton se çdo gjë në jetë ka dy anë, dhe ndonjëherë ajo që shihni varet nga vendi ku shikoni!

  Sjellja për të cilën vëzhguesit e shpendëve e njohin Magpie është dashuria e saj për gjërat me shkëlqim dhe me shkëlqim. Si për Magpie ashtu edhe për njerëzit, dashuria për gjërat e bukura është në rregull, por "gjërat e bukura" mund të përfaqësojnë gjithashtu materializëm, sipërfaqësor dhe gjëra që fshehin diçka më të tmerrshme nën një bukuri sipërfaqësore. Si një aleat i kafshëve, Magpie paralajmëron, "Mos lejoni që paraqitjet t'ju mashtrojnë."

  Çiftimet mes Magpis meshkuj dhe femra ndodhin gjatë vjeshtës dhe dimrit. Mashkulli ndeshet me femrën e tij të zgjedhur duke i sjellë asaj ushqim. Së bashku ata ndërtojnë folenë e tyre për gjashtë javë, të kompletuara me një kube të rregullt dhe dy hyrje. Mashkulli vazhdon të ushqejë bashkëshorten e tij ndërsa ajo inkubon vezët për tre javë. Derisa të jenë rreth një muajsh,Magpie mashkull ruan mbi pjelljet dhe çifti mund të çiftëzohet për jetën. Në një mënyrë të tillë, Magpie ilustron partneritet dhe përkushtim të barabartë.

  Romakët e lashtë mendonin se Magpie kishte një mendje të mprehtë me aftësinë për të arsyetuar. Ishte një nga Kafshët e Shenjta të Bacchus, perëndia e verës; këtu, Zogu simbolizon dehjen, gjendjet e ndryshuara të ndërgjegjes, euforinë dhe arritjen e ekstazës rituale për të komunikuar me Hyjnoren.

  Kafsha Magpie Spirit

  Kthimi në dëshira e Magpie për gjëra me shkëlqim, Kafsha Shpirt Magpie mund të vijë tek ju kur perceptimi juaj është i fikur. Ju mund të jeni duke ndjekur një ideal të rremë, ose mund t'i keni prioritetet tuaja të parregullta. Përdorni njohuritë e Magpie tuaj për të parë rrugën tuaj të pastër nga ndjekjet sipërfaqësore! Kur mendoni për tërësinë, Magpie ju sfidon të ruani një ekuilibër midis nevojave të shpirtit tuaj dhe dëshirës suaj për gjërat e kësaj bote.

  Pupla e Magpie bie në sy në kontrast të mrekullueshëm me sfondin e botës natyrore. Një shikim dhe ngjyrat magjepsin dhe kapin imagjinatën. Kafsha e Shpirtit Magpie është, po ashtu, magjepsëse. Të kujton se është në rregull të tregohesh herë pas here, veçanërisht kur dëshiron t'ua zbulosh bukurinë tënde të tjerëve.

  Malajat janë disi të turpshme në pyll, por shoqërohen me njerëzit. Pra, kur krijesa arrin në vetëdijen tuaj si një kafshë shpirtërore, ajo vjen si një kujtesë se ju gjithashtu keni aspekte të pazakonta dhe intriguesendaj personalitetit tuaj. Magpie ju nxit të kapërceni drojën tuaj në mënyrë që të mund të zgjeroni përvojat dhe rrethin tuaj të miqve.

  Pamja e Kafshës Shpirt Magpie lidhet me mënyrën se si po përdorni të gjitha format e komunikimit. Magpie's Energy ju prezanton me mënyra më bindëse dhe bindëse për të kuptuar pikën tuaj. Aleati juaj i Kafshëve, gjithashtu, ju ndihmon të angazhoni aftësitë tuaja aktive të të dëgjuarit për të përmirësuar të kuptuarit tuaj për të tjerët.

  Kafshë Magpie Totem

  Njerëzit me një Kafshë Totem Magpie janë asgjë tjetër veçse të izoluar. Në pamje të parë, ata duken të përulur, të paktën derisa dikush t'i angazhojë. Më pas, Totemi Magpie vjen në jetë me një entuziazëm të zjarrtë dhe ngjitës.

  Shiko gjithashtu: Simbolizmi i papagallit & Kuptimi

  Nëse Magpie është Totemi juaj i lindjes, shumë në rrethin tuaj shoqëror ju shohin si llafazan dhe të pëlqyeshëm. Ju keni njohuri të vogla për çdo gjë të vendosur në xhepin tuaj të pasmë. Askush nuk guxon të luajë Trivial Pursuit me ju. Ju jeni, pa dyshim, një konkurrent intelektual i patrembur.

  Kur lindin mundësitë, ju bëheni një udhëheqës i shkëlqyer që mund t'i shohë gjërat, edhe përballë vështirësive. Më mirë akoma, me çdo mundësi që kërkon, përdor instinktin dhe intelektin dinak. Shumë herë, veprimi juaj i shpejtë sjell fitoren e dëshiruar. Ju keni një vend të veçantë në zemrën tuaj për të ndihmuar njerëzit që duan ndihmë për të arritur ëndrrat e tyre.

  Kafshë Magpie Power Animal

  Kërkoni Magpiesi një kafshë e fuqisë kur përqendroheni shumë në përfitimet personale dhe gjërat materiale. Magpie mbështet përmirësimet shpirtërore dhe arritjen e ekuilibrit në mendje, trup dhe shpirt. Kur jeni të fiksuar pas sigurisë dhe suksesit, ju mungon të bëni përparim në misionin e shpirtit tuaj në këtë mishërim dhe të kufizoni rritjen tuaj personale.

  Thirrni Magpien si një Kafshë Fuqie kur t'i shihni fjalët tuaja të mangëta. Magpie Energies ju ndihmojnë të gjeni vetëm mënyrën e duhur për të dhënë idetë dhe ndjenjat tuaja. Të tjerët do t'ju shohin më të afërt dhe me ndihmën e Magpie, njerëzit do ta kuptojnë më mirë mesazhin që po përpiqeni të jepni.

  Kuptimet simbolike të Magpies vendase të Amerikës

  Në disa tradita vendase amerikane, tregimet e Magpie e portretizojnë atë si një thashetheme të zhurmshme. Në të tjera, Magpie mbështet njerëzit në kohë telashe duke ofruar paralajmërime. Fisi Cheyenne e sheh Magpie si Lajmëtarin e Krijuesit. Dhe në Hopi Tales, Magpie është Ruajtësi i Lagjes Lindore të Krijimit.

  Kuptimet simbolike të Magpie Keltike

  Në dijet keltike, Magpie vepron si një profet i llojeve të ndryshme të lajmeve. Numri i Bird's që shihni përcakton kuptimin e ogurit; katër Magpies përfaqësojnë një lajm të mirë ndërsa një Magpie beqare është e pafat.

  Në mitologjinë norvegjeze, Skadi , vajza e një gjiganti, është një priftëreshë e klanit të Magpies. Shenjat bardh e zi të Magpie simbolizojnë bashkimin e Femrës së Shenjtë dhe Mashkullores. Magpies fole janë ashenjë e fatit në të gjithë rajonin skandinav.

  Ëndrrat Magpie

  Kur Magpie shfaqet në ëndrrën tuaj, numëroni sa shihni. Një grua në pritje që sheh tre zogj që fluturojnë së bashku është një ogur i lindjes së një vajze, ndërsa katër zogj parashikojnë lindjen e një djali. Nëse në ëndrrën tuaj shfaqen gjashtë, kjo tregon pasuri.

  Këndimi i magjive në ëndërr do të thotë që ju duhet të gjeni këngën tuaj të shenjtë. Pasi ta gjeni, përdorni këngën në meditime ose lutje për të ngritur shpirtin tuaj.

  Nëse Magpies shfaqen duke luftuar me njëri-tjetrin në ëndërr, ka trazira familjare që kanë nevojë për zgjidhje. Sa më i madh të jetë mbledhja e Magpis, aq më i gjerë rrethi ndikon ndjenjat tuaja.

  Kur Magpis në ëndrrën tuaj gjejnë dhe mbledhin thesare të vogla, është një mesazh për ju që të shikoni te bekimet dhe kënaqësitë e thjeshta. Një Magpie në folenë e saj është një mesazh për të përdorur njohuritë tuaja shpirtërore në një situatë të bezdisshme; Rishqyrtoni një situatë të jetës së zgjuar ku ndiheni të pasigurt.

  Kuptimet simbolike të Magpies së Lindjes së Largët

  Në Kinë, njerëzit e konsiderojnë Magpinë si simbol të martesave të lumtura, jetë të gjatë dhe fat të mirë. Dëgjimi i Magpie duke kënduar do të thotë që miqtë dhe familja ishin rrugës për një vizitë. Asociacione të tilla pozitive janë arsyeja pse Magpie është përfaqësuesi për Vitin e Ri Kinez. Ato janë të shenjta dhe nuk duhet vrarë kurrë një Magpie pasi njerëzit besojnë se kjo rezulton në një fat të tmerrshëm. Në Kore, Magpies janë shpërndarës të lajmeve të mira. në art,Magpies shpesh shfaqen me Tigrin për fat shtesë të mirë.

  Çelësi i kuptimeve simbolike të Magpie

  • Përshtatshmëria
  • Ekspresiviteti
  • Fortune
  • Lajm i mirë
  • Mendësia e mprehtë
  • Dashuria
  • Mundësi
  • Perceptim
  • Përsosje
  • Vullneti

  Jacob Morgan

  Jacob Morgan është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast shpirtëror, i përkushtuar për të eksploruar botën e thellë të simbolizmit të kafshëve. Me vite kërkimore dhe përvojë personale, Jacob ka kultivuar një kuptim të thellë të rëndësisë shpirtërore pas kafshëve të ndryshme, totemeve të tyre dhe energjisë që ato mishërojnë. Perspektiva e tij unike mbi ndërlidhjen e natyrës dhe spiritualitetit u ofron lexuesve njohuri të vlefshme dhe udhëzime praktike për t'u lidhur me urtësinë hyjnore të botës sonë natyrore. Nëpërmjet blogut të tij, Qindra shpirtra të thella, toteme dhe kuptime të energjisë së kafshëve, Jacob vazhdimisht jep përmbajtje që provokon mendime që frymëzon individët të përdorin intuitën e tyre dhe të përqafojnë fuqinë transformuese të simbolizmit të kafshëve. Me stilin e tij tërheqës të të shkruarit dhe njohuritë e thella, Jacob i fuqizon lexuesit të nisin udhëtimet e tyre shpirtërore, duke zhbllokuar të vërtetat e fshehura dhe duke përqafuar udhëzimet e shokëve tanë të kafshëve.