Jacob Morgan

Wolf Totem

Ata me totemin e lindjes së Ujkut shfaqin një pasuri të butë, dhembshurie dhe dashamirësie . Kjo shenjë e horoskopit vendas amerikan demonstron gjithashtu shumë karakteristika të tjera të bukura duke përfshirë përshtatshmërinë, ndjeshmërinë dhe dashurinë e sinqertë ndaj atyre në rrethin e tyre.

Përmbledhje e Totemit të Lindjes së Ujkut

*Shënim*

Disa amerikanë vendas, shamanikë, & Astrologët e Rrotës së Mjekësisë përdorin Cougar për këtë totem.

Mjekësia e ujkut ngjall energjinë e ndriçimit shpirtëror!

Zodiaku vendas i Amerikës na thotë se nëse keni lindur në Hemisferën Veriore midis 19 shkurtit dhe 20 marsit, ose në hemisferën jugore midis 23 gushtit dhe 22 shtatorit , ju keni shenjën e Ujkut mistik që ju frymëzon.

Në traditën perëndimore kjo korrespondon me Peshqit e ndjeshëm (Veri) dhe Virgjëreshën precize (Jug) .

Sfida për Ujkun është të shmangë të bëhet jopraktike kur vjen puna për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të të tjerëve. Ajo gjithashtu duhet të shikojë natyrën e saj të ndrojtur pasi të tjerët mund të përfitojnë prej saj.

Nëse jeni Ujk, ju jeni gjithashtu një shikues (psikik, i qartë, i mesëm, etj.).

Lidhja me veten tuaj më të lartë, paraardhësit dhe hyjnoren e rrit këtë dhuratë. Ju e dini që Misteret janë atje dhe jeni gjithmonë duke u përshtatur me atë pëshpëritje ende të vogël që ofron njohuri dhe ndjeshmëri.

Ndonjëherë mund të ndihenishkëputur nga jeta e përditshme për shkak të natyrës suaj të fortë shpirtërore , dhe ky është sigurisht një nga mësimet e jetës suaj.

Dmbshuria ecën me Ujkun dhe është një atribut që Ujku mund t'u mësojë të tjerëve.

Ndonjëherë është e vështirë të shikosh anën më të errët të jetës, por bota jonë ka nevojë për mirësinë dhe mentalitetin e përbashkët të Ujkut.

Shiko gjithashtu: Simbolizmi i pulës & Kuptimi

Nuk është e pazakontë që Ujku t'i kushtojë një pjesë të madhe të jetës së tij ndjekjeve shpirtërore, veçanërisht ndriçimit personal.

Tiparet, personaliteti dhe karakteristikat e ujkut

Ujku përputhet me erën e Lindjes , drejtimi Lindje-Verilindje dhe elementi i Ujit.

Zodiaku vendas i Amerikës na thotë se stina e Ujkut parashikon rinovimin e tokës dhe sezonin e pranverës .

E gjithë ajo energji e freskët i jep Ujkut shpërthime dinamike veçanërisht për fillimin e projekteve të reja .

Uji ndikon në emocionet e Ujkut, duke i ngopur me ndjeshmëri. Ujku i bashkohet klanit të Bretkosave me Gjarpërin ekspresiv dhe Qukapikun e dobishëm.

Ujkut gjithnjë të mençur i pëlqen të marrë rolin e udhërrëfyesit dhe mësuesit , veçanërisht në mjedise të lidhura ngushtë.

Ujku gjithmonë i kushton vëmendje familjes dhe rrethit të tyre të brendshëm. Ky totem i lindjes vlerëson njerëzit që flasin dhe veprojnë nga zemra , por në përgjithësi shmangin konfrontimet.

Natyra na tregon se Ujku ka shqisa shumë të rafinuara duke përfshirë ato vibruese. Kjo është një pjesë e arsyes pse shpirtërore e tyreinstinktet janë kaq të "vendosura".

Ujku ndonjëherë mund të jetë pak konfuz, sepse ata duket se dëshirojnë lirinë po aq sa edhe intimitetin, dhe do të lëvizin brenda dhe jashtë emocionalisht për të ushqyer të dyja dëshirat.

Shiko gjithashtu: Simbolizmi i Wolverine & Kuptimi

Ju mund t'i besoni Wolf-it për të ilustruar një shpikje të madhe, e cila ndonjëherë në fakt i largon ata nga qëllimet dhe qëllimet.

Ujku është gjithashtu një krijesë e ndjeshme, kështu që shikoni fjalët tuaja dhe se si i jepni ato . Respekti dhe ndershmëria janë të dyja shumë të rëndësishme për këtë shenjë totemi.

Kristali magjik i Ujkut është Jade , i cili i ndihmon ata të bëhen më argëtues.

Jade gjithashtu komplimenton bujarinë dhe dashurinë e Ujkut . Bima e shëruesit, Plantain , përputhet me Ujkun duke siguruar tokëzim dhe mbrojtje.

Përputhshmëria e dashurisë me Totemin e Ujkut

Zodiaku vendas i Amerikës na tregon se Ujku çiftëzohet më mirë me ata të lindur nën shenja e patës së borës, qukapikut, ariut, gjarprit dhe kastorit.

Kur Ujku është në një marrëdhënie të përkushtuar, nuk bëhet fjalë për dashurinë dhe përkushtimin e tij/saj.

Ujku është i ndjeshëm, romantik dhe ka një tendencë për të humbur veten në dashuri. Bashkëshorti juaj i Ujkut do ta dijë se çfarë keni nevojë dhe kur ju nevojitet, dhe do të dëshirojë t'i përmbushë fantazitë tuaja nëse u jepni atyre butësi në këmbim.

Udha e karrierës së kafshëve Wolf Totem

Ujku shkëlqen në çdo karrierë që kërkon ndjeshmëri dhe njohuri .

Kujdesi i vetëm është se ata duhet të vendosin masa mbrojtëse energjike në mënyrë që të mostë mbingarkuar.

Wolf është një rrjetëzues i praktikuar që gëzon një hapësirë ​​zyre më të qetë me bashkëpunëtorët që i pëlqejnë.

Shembull i karrierave për Ujkun përfshijnë shkrimin, udhëzimin shpirtëror dhe RN. Më shpesh sesa jo, Ujku preferon të punojë prapa linjave dhe jo në dritën e spotit .

Korrespondenca metafizike e Totemit të Ujkut

 • Data e lindjes, Hemisfera Veriore:

  19 Shkurt – 20 Mars

 • Data e lindjes, hemisfera jugore:

  23 gusht - 22 shtator

 • Shenjat përkatëse të zodiakut:

  Peshqit (Veri), Virgjëresha (Jug)

 • Hëna e lindjes: Hëna e erërave të mëdha
 • Sezoni: Muaji i rilindjes
 • Guri/Minerali: Jade
 • Bima: Plantain
 • Era: Lindje
 • Drejtimi: Lindje - Verilindore
 • Elementi: Uji
 • Klani: Bretkosa
 • Ngjyra: Jeshile blu
 • Kafshë shpirtërore komplimentuese: Ariu i murrmë
 • Kafshë shpirtërore të pajtueshme: Ariu i murrmë, kastor, gjarpër, pata borë, qukapiku

Jacob Morgan

Jacob Morgan është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast shpirtëror, i përkushtuar për të eksploruar botën e thellë të simbolizmit të kafshëve. Me vite kërkimore dhe përvojë personale, Jacob ka kultivuar një kuptim të thellë të rëndësisë shpirtërore pas kafshëve të ndryshme, totemeve të tyre dhe energjisë që ato mishërojnë. Perspektiva e tij unike mbi ndërlidhjen e natyrës dhe spiritualitetit u ofron lexuesve njohuri të vlefshme dhe udhëzime praktike për t'u lidhur me urtësinë hyjnore të botës sonë natyrore. Nëpërmjet blogut të tij, Qindra shpirtra të thella, toteme dhe kuptime të energjisë së kafshëve, Jacob vazhdimisht jep përmbajtje që provokon mendime që frymëzon individët të përdorin intuitën e tyre dhe të përqafojnë fuqinë transformuese të simbolizmit të kafshëve. Me stilin e tij tërheqës të të shkruarit dhe njohuritë e thella, Jacob i fuqizon lexuesit të nisin udhëtimet e tyre shpirtërore, duke zhbllokuar të vërtetat e fshehura dhe duke përqafuar udhëzimet e shokëve tanë të kafshëve.