Zodiaku vendas i Amerikës & Astrologjia

Jacob Morgan 07-08-2023
Jacob Morgan

Zodiaku vendas i Amerikës & Astrologji

Çfarë duhet të mësojë shpirti juaj në këtë udhëtim rreth Rrotës së Mjekësisë? Çfarë kontributi dëshiron të japë shpirti juaj për Nënën Tokë dhe të gjithë fëmijët e saj? Klikoni në totemin tuaj të lindjes (më poshtë) për ta zbuluar! Gjithashtu, lëvizni poshtë ose klikoni për të mësuar më shumë Native American Zodiac & Astrologjia .

Shiko gjithashtu: Simbolizmi Badger & Kuptimi

BAR TOTEM

Totemi i lindjes së Ariut është i lidhur me elementin e Tokës dhe drejtimin kardinal të Perëndimit. Njerëzit e lindur me këtë totem kanë karakteristika burrërore, madje edhe në mesin e grave. Kjo i siguron ariut një forcë të brendshme që është e balancuar me vërtetësinë, pranimin dhe sinqeritetin.

Nëse Ariu është totemi juaj vendas i lindjes së Amerikës, ju jeni natyrisht kurioz. Sa më e vështirë të jetë enigma, aq më shumë ju intrigon. Pasi zbulohet një mister, veprimi juaj i radhës është ndarja e atij informacioni, por një dhuratë e tillë duhet të balancohet me kujdes. Ju nuk dëshironi t'i prishni një surprizë apo një epifanisë dikujt tjetër.

Njerëzit e ariut janë praktikë dhe diskrete. Ju pëlqen të uleni dhe të mblidhni informacione për përdorim në të ardhmen. Ariu është gjithashtu një person shumë fizik që i përgjigjet fuqimisht ndikimit sensual. Një nga sfidat për totemin e Ariut është të kuptuarit se ka më shumë në këtë botë sesa thjesht ajo që hasim në nivelin trupor. Vetja juaj shpirtërore nuk kategorizohet lehtësisht në kabinetin e rregullt të dosjeve të mendjes suaj.

NëseTraditat vendase amerikane thonë se gjarpri është totemi më i zakonshëm në mesin e shamanëve, sepse ata janë shëruesi dhe udhërrëfyesi shpirtëror i fiseve. Ashtu si Gjarpri, Shamani mbetet i patrazuar nga një dramë e vogël. Ata rrëshqasin së bashku me gjakftohtësi dhe i trajtojnë gjërat me një kokë të niveluar.

Nëse Snake është totemi juaj, ndoshta ju pëlqen të zbuloni enigmat dhe sekretet. Ju gjithashtu i nderoni sekretet me kujdesin e duhur. Njerëzit mund t'ju besojnë juve si një dëgjues konfidencial.

Në mjediset sociale, Snake tregon humor të shkëlqyeshëm, kreativitet dhe përshtatshmëri. Njerëzit e gjarpërinjve mund të heqin lëkurën e tyre në mënyrë proverbiale jo vetëm për rritje, por edhe për fleksibilitet me mjedisin e tyre. Gjarpërit i pëlqen gjithashtu të mbështesë njerëz të tjerë me qëllime thellësisht personale.

Njerëzit me një totem gjarpëri kanë mendje të zënë. Ata mendojnë për 10 gjëra në të njëjtën kohë dhe bëjnë shumë detyra mbresëlënëse. Gjithnjë e largët dhe dinak, Snake e merr jetën kokë më kokë. Sfida për Snake, megjithatë, është se lirimi i së kaluarës rezulton i vështirë. Gjithmonë ka pyetjet "po sikur" të krijojnë ankth.

Kur ecni me Gjarpërin keni një prirje të natyrshme për çështje mistike dhe shpirtërore. Ju madje mund të vendosni të ecni në Shtegun e të Adeptit në mënyrë që t'i shërbeni një thirrjeje më të lartë. Snake është i përshtatshëm për këtë detyrë, duke pasur fokus dhe ndjeshmëri të fortë pa pasur nevojë për vlerësime.

Klikoni për të lexuar më shumë rreth Totemit të Gjarpërit të Zodiakut vendas të Amerikës .

PATA DORËSTOTEM

Snow Goose vjen nën sferën e Elementit të Tokës dhe drejtimin kardinal të Veriut. Kur jeni duke kërkuar për dikë me motivim dhe dëshirë, kërkoni një person me një totem Snow Goose. Këta zogj unikë kanë një strategji lojë pas loje për pothuajse çdo moment të çdo dite të caktuar. Kjo qasje ndaj jetës i jep Snow Goose një ndjenjë më të madhe rehatie dhe ndërton besimin që ndonjëherë i mungon.

Nëse ky është totemi juaj vendas amerikan, ju e vendosni shiritin shumë lart për veten tuaj. Kjo është pjesë e sfidës së Snow Goose. Mbajini gjërat realiste, përndryshe do të dështoni dhe do të zhgënjeni veten. Lajmi i mirë këtu është se ju merrni edhe pengesa të këqija me humor të mirë. Ju keni mësuar mësimin se si të qeshni me veten, gjë që është shumë shëruese.

Njerëzit e Snow Goose janë të dashuruar dhe jo luftëtarë. Ju më mirë do t'i jepni energjinë tuaj përpjekjeve pozitive për të mirën më të madhe. Kjo kafshë totem ilustron kuptimin e frazës, "ngadalë dhe e qëndrueshme fiton garën". Snow Goose ka gjithmonë një sy te çmimi, por gjithashtu e di se ndonjëherë sukseset më të mëdha nuk mund të nxitohen.

Brenda rrethit të tyre, njerëzve të Snow Goose u pëlqen të krijojnë një strehë mikpritëse. Bukuria shkëlqen në çdo pjesë të shtëpisë. Ky shkëlqim pasqyron shpirtin e vërtetë të Snow Good që është shumë i vërtetë dhe besnik, veçanërisht me anëtarët e ngushtë të familjes. Kur dikush në atë grup lëndohet, Snow Goose me grindjevëzhgon përparimin dhe ofron mbështetje.

Kliko për të lexuar më shumë rreth Totemit të Zodiakut të Amerikës vendase .

WOLF TOTEM

Në Zodiakun vendas të Amerikës, totemi i Ujkut është nën qeverisjen e elementit të ujit dhe drejtimin kardinal të verilindjes. Ideja e një Ujku të vetmuar është e vërtetë për këtë shenjë të zodiakut të kafshëve, sepse njerëzit e Ujkut kanë nevojë për vetmi rregullisht. Duke balancuar se ata gëzojnë një marrëdhënie shumë intime ku partneri e kupton këtë prirje dhe i jep hapësirë ​​kur është e nevojshme.

Zemra e një Ujku është shumë bujare. Duket se nuk ka kufi për atë që ata janë të gatshëm t'u japin atyre në nevojë. Mjerisht disa njerëz përfitojnë nga natyra e Ujkut. Në këtë Ujku duhet të qëndrojë i ruajtur dhe të nuhasë qëllimet e vërteta.

Kur mes një grupi njerëzish të besuar, Ujku vepron si mbrojtës dhe kujdestar. Njerëzit që kanë këtë totem kanë mendje të mprehtë dhe zemra besnike. Totemi i Ujkut drejtohet nga instinkti i zorrëve, i cili zakonisht është i drejtpërdrejtë.

Nëse Ujku është totemi juaj i lindjes, ju jeni një kërkues natyral. Si të tillë, të tjerët mund t'ju ndjekin nga besimi thjesht sepse ju duket se e dini se ku po shkoni (dhe më e rëndësishmja pse). Ky tipar shkëlqen veçanërisht kur bëhet fjalë për filozofinë ose shpirtërore. Ujku di të ecë midis botëve dhe t'i balancojë të dyja në jetën e tyre të përditshme. Ujku mëson pa mundim, shpesh duke mos kuptuar se "shëtitja" e tyre fletvëllime.

Kliko për të lexuar më shumë rreth Totemit të Wolf Zodiakut vendas të Amerikës .

WOODPECKER TOTEM

The muzikore Qukapiku shënon ritmin e saj për Elementin e Ujit dhe drejtimin kardinal të Jugut. Në sferën e Zodiakut të Kafshëve Indigjene Amerikane, Qukapiku është forca edukative e Nënës së Shenjtë. Qukapikët e dinë instinktivisht kur të ofrojnë ndihmë dhe çfarë lloji. Ata në mënyrë efektive "puthin boot dhe i bëjnë më të mirë".

Në marrëdhënie, Qukapiku tregon përkushtim të madh. Ajo merr kohën e saj për të gjetur partnerin e duhur. Pasi të angazhohet, Qukapiku i kushton gjithë vëmendjen dhe energjinë e saj për ta bërë atë person të lumtur. Kujdesi për Qukapikun është të mos rrëmbeni veten plotësisht në partnerin tuaj, ku veçantia juaj humbet.

Nëse ky është totemi juaj i lindjes, ju keni një mënyrë me paratë. Ju e dini rrugën tuaj rreth një libre çeqesh dhe bankare pothuajse si dhe një kontabilist. Ekziston një arsye shumë e vlefshme për të përqendruar vëmendjen tuaj te buxhetimi - ai ofron siguri për të dashurit tuaj, gjë që sjell gëzim në shpirtin tuaj.

Një karakteristikë tjetër e atyre që kanë lindur me një totem Qukapiku është pasioni për natyrën. Shumë e shohin veten të tërhequr me gëzim për të punuar në ekologji ose shkenca të tjera mjedisore. Qëndrimi i lidhur me terra firma ushqen shpirtin e Qukapikut me vibracione të ngrohta dhe të mirëpritura.

Sfida më e madhe për Qukapikun është balancimimendjen dhe zemrën. Ajo është e ndjeshme dhe lehtësisht e pushtuar nga emocionet. Në këtë, Qukapiku duhet të matë dashurinë që ata japin dhe të sigurohet që marrëdhëniet të qëndrojnë të balancuara. Qukapiku gjithashtu ka nevojë për dashuri për veten për t'u përmbushur.

Kliko për të lexuar më shumë rreth Totemit të Qukapikut të Zodiakut të Vendasve të Amerikës .

Shiko gjithashtu: Simbolizmi Wildebeest & Kuptimi

Zodiakut vendas të Amerikës & Vështrim i përgjithshëm i astrologjisë

Zodiaku vendas i Amerikës & 'Sistemi' i astrologjisë ka shumë ngjashmëri me sistemet e tjera qiellore të parashikimit të së tashmes dhe të ardhmes sonë.

Në formën e saj më të thjeshtë, Astrologjia shikon vendosjen e yjeve, hënës dhe diellit në kohën e lindjes tuaj si një model që ilustron qenien tuaj unike, thelbësore, përfshirë në një nivel shpirtëror. Praktikuesit metafizikë përdorin frazën, "si lart, ashtu edhe poshtë" për të shprehur këtë parim.

Ne jemi të lidhur me tokën dhe yjet dhe të gjitha gjallesat në një rrjet të shenjtë . Astrologjia vendase amerikane na ndihmon të bëhemi më të vetëdijshëm për ato lidhje, mbështet të mësuarit për t'u besuar instinkteve tona dhe vepron si një sistem për rritjen personale.

Qëllimi përfundimtar në këtë sistem astrologjik është t'u japë njerëzve një kuptim më të madh të qëllimi i tyre i përgjithshëm dhe kontratat që ju i pranuat si qenie shpirtërore në këtë botë.

Lindja është një lloj fillimi shumë real.

Që nga ajo ditë e tutje njohja e çfarë je këtu për të mësuar bën një ndryshim të madh në vendimduke bërë .

Ky qëllim origjinal është një arketip i shkruar në ADN-në tonë dhe ai jo vetëm që na prek neve personalisht, por si një ndërgjegje kolektive. Me fjalë të tjera, Zodiaku vendas i Amerikës është një do të thotë të pretendosh përgjegjësinë tënde në këtë jetë ndërkohë që përgatitesh për kthesën e radhës në rrotën e rimishërimit.

Në fillim mund të duket pak e mërzitur, por jo. Amerikanët vendas e shohin jetën si një rrotë të pafundme që çdo shpirt udhëton drejt fatit të tyre.

Siç mund të thonë disa, kur një derë mbyllet hapet një tjetër së bashku me akoma më shumë mundësi për vetë-aktualizim . Me fjalë të tjera njerëz, me të vërtetë është udhëtimi dhe jo destinacioni ai që ka rëndësi.

Sa ndikim ka shenja juaj e horoskopit vendas të Amerikës në jetën tuaj dhe si manifestohet varet shumë nga faza e hënës, hëna e re duke sjellë frymëzim, hëna në rritje ekspozon emocionet, hëna e plotë është shpirtërisht energjike dhe hëna në rënie është ajo e çlirimit. Çdo totem kafshësh ka një afinitet ngjyrash, një lidhje elementare dhe lidhje me erërat!

Ka më shumë korrespondenca që mund t'i eksploroni ndërsa lexoni personalitetin & karakteristikat e 12 shenjave.

Praktika e Astrologjisë Amerikane vendase merret më së miri me kafshime të vogla. Ka shumë për të mësuar dhe shumë shtresa njohurish që zhvishen si një qepë kur i kushtoni kohë dhe vëmendje.

Ata që duan një thellësitë kuptuarit e ritmeve dhe mistereve të Natyrës do të bënte mirë të niseshim në këtë udhëtim të ndërlikuar. Do të ndryshojë marrëdhënien tuaj me veten, të tjerët, Tokën dhe vetë universin.

Udhëzim: merrni parasysh të mbani një ditar për ato momente "ah ha" në studimet tuaja. Ndërsa rriteni dhe mësoni, do të shihni se mësimet që integroni nga Zodiaku i Amerikës vendase bëhen më të thella. Besojini kafshës suaj shpirtërore si një mik dhe udhëzues të dashur në udhëtim.

Ky sistem astrologjik është shumë i detajuar. Ju nuk do të mësoni gjithçka brenda natës - dhe ajo që kam ofruar këtu është një përmbledhje mjaft e përciptë vetëm për t'ju dhënë një kuptim të të gjithë konstruksionit. Pra, merrni frymë thellë dhe vazhdoni të lexoni!

Zodiaku i Amerikës vendase & Astrologjia kundër Astrologjisë Perëndimore

Shumica e njerëzve janë të njohur me astrologjinë tradicionale perëndimore, por astrologjia vendase amerikane është shumë larg nga ajo që shihni në të përditshmen e gazetës.

Ku astrologjia diellore përgjithësisht fokusohet në 12 shenjat e zodiakut, në këtë sistem merret parasysh e gjithë grafiku i një personi. Po, dielli luan një rol, por po ashtu edhe shumë të dhëna të tjera që ofrojnë një pamje 3 dimensionale të qëllimit të shpirtit tonë.

Sistemet vendase amerikane nuk e lartësojnë një shenjë apo arketip mbi një tjetër. Ato janë të gjitha të rëndësishme për të kuptuar pamjen e madhe.

Këto arketipe të potencialit njerëzor vijnë në të gjitha madhësitë dhe ngjyrat me njëGama e mundësive!

Tagrami juaj i Zodiakut të Amerikës vendase është, pa dyshim, i ngjashëm me skenarin e jetës suaj. Megjithatë, kjo në asnjë mënyrë nuk e kufizon konceptin e vullnetit të lirë. Mos u shqetësoni se ka shumë hapësirë ​​për reklama.

Mendojeni grafikun tuaj si skicat në një libër me ngjyra – ju sillni shkumësat me ngjyra që dëshironi dhe madje mund të shkarravitni jashtë rreshtave!

Zodiaku vendas i Amerikës & Origjina dhe historia e astrologjisë

Në kohët e lashta, njerëzit vareshin shumë nga shenjat dhe oguret nga bota përreth tyre, duke përfshirë yjet.

Shpesh i binte në dorë një personi mjekësor ose shaman që të interpretonte këto shenja, siç është roli i njerëzve të urtë, shëruesve, magjistarëve dhe shëtitësve ndërmjet botëve (psikikë, mediume, shikues, etj.).

Të lashtët i kushtonin shumë vëmendje qiellit dhe tokës, duke u besuar modeleve të përsëritura për t'u treguar atyre se kur të mbillnin, korrnin, udhëtonin etj. Në shumë mënyra kjo traditë është si një hartë rrugore moderne dhe e fermerit Almanak u përzien së bashku.

Modeli i yjeve kishte rëndësi në mitet dhe fabulat e vendasve amerikanë, të cilat gjithashtu lidheshin me kulturën dhe besimet e tyre. Si rrjedhim, Zodiaku përdor gjithashtu ato histori për të ilustruar të vërteta më të thella.

Ariu jeni ju, hapësira juaj personale është shumë e rëndësishme për ju. Ajo shpellë është e sigurt dhe mikpritëse. Është një vend ku mund të eksploroni me siguri të gjitha aspektet e botës tuaj të brendshme. Ju shkoni në atë vend të shenjtë për rigjallërim të qetë.

Ariu nuk është një krijesë ndryshimi. Atë që të tjerët e quajnë të njëjtë të vjetër, të njëjtë të vjetër, ju e gjeni të rehatshme dhe të sigurt. Megjithatë, Bear duhet të mësojë se si t'i trajtojë transformimet, përndryshe ai kurrë nuk do të bëhet plotësisht i plotë.

Klikoni për të lexuar më shumë rreth Totemit të Ariut të Zodiakut vendas të Amerikës .

TOTEMI BEAVER

Totemi i lindjes së Kastorit është i lidhur me elementin e Tokës dhe drejtimin kardinal të Lindjes. Njerëzit me totemin Kastor shpesh duken të shqetësuar. Qëndrimi ulur për periudha të gjata kohore është i mjaftueshëm për ta shpërqendruar Kastorin.

Nëse keni lindur me Kastorin, keni këmbëngulje natyrale. Ka shumë pak gjëra që mund t'ju pengojnë të finalizoni ndonjë projekt. Më mirë akoma, Beaver ka talente mjaft të mahnitshme. Këta njerëz mund të krijojnë bukuri të madhe dhe themele të forta.

Në botën e zakonshme, njerëzit e kastorit shpesh shqetësohen për financat. Si rezultat, ata punojnë shumë duke krijuar siguri për veten dhe ata që duan. Çdo tepricë nga këto përpjekje shpesh shkon në veprime bamirësie që e bëjnë Kastorin të buzëqeshë brenda.

Një totem Kastor ju jep ndjenjën themelore të vetësigurimit. Ju konsideroheni si një trup shtëpiak që pëlqen të argëtojë. Në këtë mjedisju mund të tregoni ambientin që keni krijuar me kujdes brenda. "Hostesa me zonjat" vlen vërtet për Kastorin.

Ndërsa Kastori duket i qetë dhe i mbledhur në sipërfaqe, kuptoni se ky person ka ende disa pasiguri mjaft të ashpra që përfundimisht dalin në sipërfaqe. Ju nuk mund të ikni nga këto gjëra. Ata janë mësimet tuaja për t'i zgjidhur. Për më tepër, Beaver duhet të kujdeset që të mos fokusohet shumë në punë, duke i humbur kaq shumë jetë gjatë procesit. Sillni lojën dhe relaksimin në digën tuaj për ekuilibër dhe gëzim.

Klikoni për të lexuar më shumë rreth Totemit të Zodiakut të Amerikës vendase të Kastorit .

TOTEMI DRERI

Elementi i totemit të Drerit është Toka dhe drejtimi kryesor është Lindja. Të lindurit me këtë totem janë të çuditshëm dhe të çuditshëm, gjë që i bën ata të dashur për shumë njerëz. Në të vërtetë nuk ka një kockë të keqe në trupin e Drerit dhe ata kënaqen të shoqërohen me të tjerë të një mendjeje të ngjashme.

Nëse je Dreri, ju keni mjaft dhuntinë e gëlltitjes. Mendja juaj e zgjuar dhe zgjuarsia juaj e mprehtë i mbajnë bisedat energjike dhe tërheqëse. Ju nuk keni asnjë problem me të folurit në publik dhe do të bëni mirë të gjeni punë ku mund ta përdorni rregullisht këtë talent.

Në marrëdhënie, njerëzit e drerit janë të dhembshur dhe edukues. Megjithatë, njëfarë shqetësimi qëndron në shpirtin tuaj. Mënyra më e mirë për ta penguar atë zë është gjetja e një sfide të fokusuar. Vetëm dije se "ndezja" e këtij fokusi është më e lehtë se sa ta fikësh atë.

Deri është një paqebërës. Ti nuk e pëlqenkonflikti, por do të merrni pjesë në të kur mendoni se keni diçka të mirë për të ofruar drejt një zgjidhjeje. Mbledhja e njerëzve të ndryshëm pozitivisht e bën Drerin shumë të lumtur. Dreri gjithashtu nuk gëzon një ndjenjë të paqëndrueshmërisë dhe do të bëjë gjithçka që është e mundur për të rivendosur rendin.

Meqë ra fjala, nëse keni lindur nën shenjën e Drerit, mund të shkoni vjedhurazi me më të mirët prej tyre. Të fitosh fshehurazi është një fllad. Kini parasysh, megjithatë, se ju mund t'i trembni njerëzit nëse nuk ju shohin drejtpërdrejt. Ruajeni atë aftësi për Halloween!

Klikoni për të lexuar më shumë rreth Totemit të Drerëve të Zodiakut të Amerikës së Vendasve .

TOTEMI SIKOTEL

Elementi i totemit të Skifterit është zjarri dhe drejtimi kryesor është Lindja. Të lindurit nën shenjën e Skifterit ruajnë gjakftohtësinë e tyre edhe në mes të një stuhie. Pavarësisht se është një zog, Falcon është i bazuar mirë dhe ka aftësi të shëndosha vendimmarrëse. Kjo është arsyeja pse Falcon shpesh e gjen veten në një pozicion drejtues, qoftë edhe pa dashje.

Skifteri nuk ka frikë nga një sfidë me një rivalitet pak shpirtmirë. Falcon dëshiron të bëjë zbulimin tjetër të madh, të fitojë një rekord botëror në vrapim dhe ndoshta të shkojë në hapësirë. Skifter frymëzohet nga një dëshirë për aventura që nuk shuhet lehtë.

Nëse ky është totemi juaj, ju keni sy dhe shqisa të mprehta. Nëse transmetoni një vëzhgim, ai është pothuajse shpesh i saktë deri në detaje të vogla. Kjo krijon një sens të fortëe vetëbesimit që disa njerëz e interpretojnë si egoist. Asgjë nuk mund të jetë më larg nga e vërteta. Ju thjesht keni një thelb të fortë të së vërtetës personale që rrallë lëkundet.

Në marrëdhënie, Falcon është një partner pasionant. Ai ose ajo do ta shprehin dashurinë dhe sensualitetin e tyre në mënyra shumë kreative. Keni nevojë për një partner që i pëlqen të fluturojë lart, duke eksploruar se ku ju çojnë erërat. Nga ky këndvështrim, ju mund të shihni shumë qartë Rrugën që duhet të ndiqni për përmbushje. Ecni me lutje.

Një nga sfidat për Falcon është kontakti me botën tuaj të brendshme. Ju prireni ta injoroni atë, duke preferuar tema më pak të ndërlikuara ku mund të shihni lehtësisht frytet e përpjekjeve tuaja. Mjerisht, Falcon ka nevojë për atë lidhje më të thellë në mënyrë që të zbulojë Mjekësinë e tyre në të gjithë lavdinë e saj.

Klikoni për të lexuar më shumë rreth Totemit të Zodiakut të Amerikës vendase .

OTER TOTEM

Totemi Otter përputhet me elementin e Ajrit dhe drejtimin kardinal Veri-Verilindje. Njerëzit e lindur nën shenjën e Lundërzës ngatërrojnë pjesën tjetër të Zodiakut të Amerikës vendase. Nuk ka asgjë të parashikueshme në lidhje me Otter, as ai nuk ndjen nevojën për t'i bërë gjërat në një mënyrë konvencionale. Edhe pse njerëzit mund të mos e kuptojnë qasjen e Otter-it, kjo shenjë shpeshherë është mjaft e aftë për të përfunduar detyrat me aftësi të mëdha.

Nëse kjo është shenja juaj, ju keni lindur me kreativitet që lulëzon nëvenat. Jeni të zgjuar, intuitiv dhe edukues. Më mirë akoma, ndershmëria është e gjithë politika e Otter. Nuk mund të kërkosh një mik më të sprovuar dhe më të vërtetë se Otter.

Mendja e Otterit është jashtëzakonisht kurioze, veçanërisht kur bëhet fjalë për besimet dhe pikëpamjet e thella të njerëzve. Eksplorimi i këtyre koncepteve vepron si ushqim i trurit. Ju ruani gjithçka që mësoni në dosje të rregullta mendore dhe kërkoni ndonjë justifikim të mirë për t'i ndarë ato të dhëna. Duke vepruar kështu, Otter ndonjëherë merr përsipër bisedat pa e kuptuar. Entuziazmi i tij fjalë për fjalë e fshin atë.

Totemi i lindjes së Otter është shumë i gjallë dhe ndonjëherë pak dinak. Këta njerëz pëlqejnë të kërcejnë dhe të kërcejnë nën hënë, larg syve të frikshëm të jetës së përditshme. Sfida këtu është që Otter të kthehet në tokë dhe të ripërqendrohet. Në përgjithësi, Otter është shumë tërheqës dhe i pëlqyeshëm, duke i bërë ata miq për shumë njerëz.

Kliko për të lexuar më shumë rreth Totemit të Otter Zodiac Vendas të Amerikës .

TOTEMI OWL

Totemi i bufës udhëhiqet nga elementi i Zjarrit dhe drejtimi kardinal i veriperëndimit. Ata me këtë shenjë të lindjes janë disi enegmatikë. Nga njëra anë ata kanë energji plus shoqëruar me një natyrë shumë larguese. Nga ana tjetër ata shpesh kërcejnë para se të shikojnë dhe përfundojnë në një merak proverbial. Rezultati i mirë nga kjo është se Owl mëson të përkulet në vend që të thyhet.

Njerëzit në jetën e Owls vlerësojnë aftësitë e saj të dëgjimit.Bufi nuk do të ndërpresë dhe përpunon gjithçka që dëgjon me kujdes. Nëse ju kërkohet një mendim, ai do të jetë plotësisht i sinqertë (gjithçka qoftë ndonjëherë pa asnjë mburrje).

Nëse ky është totemi juaj i lindjes, ju e përshëndetni jetën me shpresë dhe optimizëm. Ju e nderoni natyrën tuaj shpirtërore dhe përpiqeni ta integroni atë në përvojat e përditshme. Bufi duhet t'i qëndrojë besnik qëllimit të shpirtit të tyre, i cili mund të jetë një luftë në një shoqëri kaotike.

Njerëzit e bufit i shohin gjërat shumë qartë dhe preferojnë të vëzhgojnë përpara se të ndërveprojnë. Në këtë mënyrë sytë tuaj janë të hapur para se të hyni në një situatë. Qëndrimi juaj optimist zbulon bukurinë në gjërat më të vogla. Ju jeni një kërkues i dijes që nuk resht së shijuari zbulimin.

Sfida për Owl është të qëndrojë një shpirt i shqetësuar. Ka kaq shumë për të bërë dhe parë në jetë, saqë ata përpiqen të shtrydhin 100 përvoja në vend që të kenë një që është vërtet transformuese. Ky është personi që lexon me shpejtësi librin e jetës dhe i mungon mesazhi më i thellë që mund t'i përmbushë ato dëshira të brendshme.

Klikoni për të lexuar më shumë rreth Totemit të Bufave të Zodiakut vendas të Amerikës .

RAVEN TOTEM

Totemi Raven drejtohet nga elementi i Ajrit dhe drejtimi kardinal i Perëndimit. Ata që kanë lindur me një totem Raven kanë biznes si emër të mesëm. Ata pëlqejnë të rritin projekte dhe kompani, duke u siguruar financiarisht në këtë proces.

Raven është shumë karizmatik, i ndritshëm sidiell dhe shumë parimor. Nëse keni nevojë për dikë që t'ju përfaqësojë në një marrëveshje shitjeje, pyesni një Raven. Ata do të marrin më shumë se sa keni kërkuar.

Megjithë ndërmarrjet energjike tregtare të Raven, ky zog është vërtet i lehtë. Qëndroni të qetë edhe në marrëdhënie të vështira dhe kanë perceptim të mprehtë. Raven mund të jetë rrënjësisht i apasionuar pas një ideje ose projekti, duke u bërë kërkues në proces. Sapo të vihet në vëmendje ky paux i rremë, Raven qetësohet dhe kërkon falje në një mënyrë krejtësisht të penduar.

Nëse jeni duke fluturuar me totemin Raven, ka të ngjarë të jeni vazhdimisht në lëvizje drejt një shfrytëzimi të ri. Korbat nuk lëshojnë rrënjë të thella, duke preferuar të ndjekin erën ku i çon. Kjo mund t'i lërë Raven të ndjehet se ata janë në pjesën e jashtme të jetës, duke parë derisa të jenë gati të zbresin dhe të qëndrojnë të vendosur për pak kohë.

Korbat i duan gjërat me shkëlqim. Ata duan të jenë të rrethuar nga bukuria. Kjo prirje nuk është gjithmonë praktike, por është shumë e kënaqshme. Gjërat me shkëlqim mund të vlejnë edhe për një projekt apo ide të re. Megjithëse mund të duket shumë emocionuese, zbatimi i tij nuk rezulton gjithmonë i lehtë.

Klikoni për të lexuar më shumë rreth Native American Zodiac Raven Totem .

TOTEMI SALMON

Totemi i Salmonit është nën qeverisjen e elementit të Zjarrit dhe drejtimin kardinal të Jug-Jugperëndimit. Nëse keni menduar se Kastor ishte një pako energjie, prisni derisa të takoni një Salmonperson. Ata janë aq të shpejtë sa Salmoni duket se zhduket në një moment. Të shtyrë nga entuziazmi dhe pasioni, njerëzit tërhiqen nga Salmoni dhe shpesh hidhen në përrua me të. Përvoja është tërësisht gjithëpërfshirëse, e mbushur me shpejtësi argëtimi dhe zakonisht përfundon me sukses.

Ata që kanë lindur nën shenjën e Salmonit duhet të kenë objektiva kuptimplotë. Asgjë nuk bëhet pa menduar se si ta bëjmë atë të dobishme, të dhembshur dhe të përgjegjshme ndaj një nevoje të qëndrueshme. Lakmia nuk ka vend në botën e Salmonit.

Me partnerët, Salmoni tregon zell dhe kreativitet të madh. Brenda rrethit të kësaj marrëdhënieje ndërtohet mirëkuptimi i thellë. Si Salmoni ashtu edhe partneri i tyre janë ndryshuar përgjithmonë për mirë për këtë përvojë.

Nëse je Salmon, ti rrënjos për djalin e vogël, ndonjëherë në faj sepse i ndjen gjërat kaq thellë. I sheh ata që shërbejnë, shpesh pa marrë ndonjë njohje të vërtetë. Salmoni është gati dhe i gatshëm të sigurojë pikërisht atë me një mënyrë të rafinuar skenike.

Lidhja e salmonit me ujin luan një rol në karakteristikat e këtij Totemi. Jeni krijues, artistik dhe freskues. Tërhiqeni nga vendet me ujë të gjallë, nga të cilat mendja dhe shpirti juaj mund të pinë plotësisht.

Klikoni për të lexuar më shumë rreth Totemit të Salmonit të Zodiakut vendas të Amerikës .

TOTEMI SNAKE

Totemi i gjarprit lidhet me elementin e Ujit dhe drejtimin kardinal të veriperëndimit. Në

Jacob Morgan

Jacob Morgan është një shkrimtar i pasionuar dhe entuziast shpirtëror, i përkushtuar për të eksploruar botën e thellë të simbolizmit të kafshëve. Me vite kërkimore dhe përvojë personale, Jacob ka kultivuar një kuptim të thellë të rëndësisë shpirtërore pas kafshëve të ndryshme, totemeve të tyre dhe energjisë që ato mishërojnë. Perspektiva e tij unike mbi ndërlidhjen e natyrës dhe spiritualitetit u ofron lexuesve njohuri të vlefshme dhe udhëzime praktike për t'u lidhur me urtësinë hyjnore të botës sonë natyrore. Nëpërmjet blogut të tij, Qindra shpirtra të thella, toteme dhe kuptime të energjisë së kafshëve, Jacob vazhdimisht jep përmbajtje që provokon mendime që frymëzon individët të përdorin intuitën e tyre dhe të përqafojnë fuqinë transformuese të simbolizmit të kafshëve. Me stilin e tij tërheqës të të shkruarit dhe njohuritë e thella, Jacob i fuqizon lexuesit të nisin udhëtimet e tyre shpirtërore, duke zhbllokuar të vërtetat e fshehura dhe duke përqafuar udhëzimet e shokëve tanë të kafshëve.